ASO warmińsko-mazurskie: polecane i przeklinane

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gkris
    Classic
    • 2012
    • 30

chrisk_89, chyba za tydzień... :?:
  • Eidos71
    RS
    • 2011
    • 2050
    • Octavia II (1Z3)
    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Jakie ASO możecie polecić w warmińsko-mazurskim? Chodzi o przeglądy okresowe i naprawy w ramach gwarancji - które ASO należy omijać z daleka, a do których można "walić jak w dym" ?
    Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
    MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• cieslo
      Ambiente
      • 2009
      • 206

Ostatnio na spocie, jak i wcześniej na forum kolega Lashlo bardzo pozytywnie wypowiadał się o ASO Fimot w Giżycku.

Komentarz

• Eidos71
        RS
        • 2011
        • 2050
        • Octavia II (1Z3)
        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

O Fimocie słyszałem już wcześniej dużo plusów. Założyłem jednak temat po to, aby ustalić, czy - poza giżyckim ASO - nie ma co liczyć na sprawną i zadowalającą obsługę w innych salonach na terenie województwa. :|
        Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
        MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• Lashlo
          L&K
          S_OCP Member
          • 2007
          • 1455

cieslo, Eidos71, potwierdzam-FIMOT Gizycko,choc ostatni przeglad robilem w Skodexie,ale auto ma prawie 150 tys i 4 lata. Ale nigdy nie mialem z nimi zadnych problemow i powtorze,co kiedy napisalem-na 2-3 tyg przed koncem gwarancji uznali i zrobili skrzynie biegow.
          Bezproblemowe wejscie na warsztat,rozmowa z mechanikiem,ceny duzo nizsze niz w Ol nie w ASO. Jak bedzie nowa skoda to u nich kupiona i serwisowana.

Komentarz

Pracuję...